BRON kombucha

BRON is een ongepasteuriseerde, ongefilterde en springlevende kombucha, gebrouwen in onze ambachtelijke microbrouwerij in Antwerpen. 

Wij werken met hoogwaardige seizoensgebonden en waar mogelijk lokale ingrediënten. Zoals het echte goede fermentaties vereist, nemen wij de tijd om BRON te laten rijpen en fermenteren. De smaken die we toevoegen in de tweede fermentatie zijn gebaseerd op (medicinale) kruiden en specerijen, zonder toevoeging van extra zoete vruchtensappen.

Dat geeft onze probiotische drank veel body en smaak.

BRON kombucha werd ontwikkeld voor de non-alcoholische pairing bij menu’s in sterrenrestaurants zoals ’t Zilte, the Jane, Nuance, Graanmarkt 13 en velen meer. Daarom zien wij ons product meer als een gezonder volwassen alternatief voor alcohol, niet als een softdrink.

Kombucha is een gefermenteerde drank op basis van thee en suiker. De suiker en theïnes worden door een SCOBY (Symbiotic Culture of Bacteria and Yeasts) omgezet naar complexe organische zuren en koolzuurgassen. 

Deel dit met

Ontdek de producten van BRON kombucha