Kweek mee “ Noordlof” in Antwerpen-Noord

NOORDLOF IS EEN GROEPSEXPERIMENT IN HET KWEKEN VAN WITLOOF. De kelder van Fundament 2060 in de Sint-Amanduskerk is de ontmoetingsplek voor Noordlof die buurtbewoners leert witloof kweken. Aan de hand van een samenaankoop, workshops en oogstmomenten experimenteren we met witloofkweek en versterken we het gemeenschapsgevoel in de buurt. Elk jaar in de periode januari-februari en […]

Meer lezen

Producent in de kijker

‘t Verbond

‘t Verbond vuurelixers. Zij die verlangen naar ‘t vuur in de mond maken deel uit van ‘t Verbond. Sam maakt heerlijk pittige elixers van zelfgekweekte gefermenteerde peppers.

Nu te Coop

Witloofwortel – schoolkweek

Als leerkracht koop je de wortelen aan. Op 24/02 tussen 9u-12u kan je je wortels ophalen en geven we je eventjes een korte uitleg over het forceren vant het witloof. Je ontvangt het nodige materiaal om met je klas aan de slag te gaan. Indien gewenst kan je ons contacteren voor een rondleiding met je klas.    

aan winkelkar toevoegen

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Ja, stuur me af en toe nieuws over:

We gebruiken Mailchimp voor het versturen van onze nieuwsbrief. Door in te schrijven ga je akkoord dat we je gegevens delen met Mailchimp voor verwerking. Lees meer over de privacy voorwaarden van Mailchimp. Je kan op elk moment je uitschrijven.

Volg ons op