Samencoop 4 – Vlierbloesemsiroop en veel meer!

De verborgen kloostertuin heeft weer heerlijke vlierbloesemsiroop gemaakt, daarnaast kan je weer enkele lekkere lokale producten bestellen! Vuurelixier van ‘t Verbond Baobabpoeder en Kariteboter van Sanfo Kombucha van Bron Biertjes van GHESQbrew Bansamico van Samentuin Seefhoek Laurier van stadboer Koen Bestellen kan via de knop ‘Nu te coop’. Bestellen kan tot 8 juni, ophaalmomenten zijn […]

Meer lezen

Producent in de kijker

Sanfo

Sanfo maakt Baobabpoeder (superfood gemaakt van de vruchten van de Afrikaanse Baobabboom) en Karitéboter (zalf gemaakt van de kariténoot voor het hydrateren van de huid) en dat allemaal in den 2060.

Nu te Coop

Bron Kombucha – Yuzu – 1l

Kombucha Yuzu is een ALCOHOLVRIJE gefermenteerde drank op basis van thee en suiker met een zachte aromatische citrussmaak. De suiker en theïnes worden door een SCOBY (Symbiotic Culture of Bacteria and Yeasts) omgezet naar complexe organische zuren en koolzuurgassen. Kombucha is een bron van probiotische levende micro-organismen. 
Het is gezond maar spannend. Zonder alcohol maar geen softdrink. En vooral: lekker!

aan winkelkar toevoegen

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Ja, stuur me af en toe nieuws over:

We gebruiken Mailchimp voor het versturen van onze nieuwsbrief. Door in te schrijven ga je akkoord dat we je gegevens delen met Mailchimp voor verwerking. Lees meer over de privacy voorwaarden van Mailchimp. Je kan op elk moment je uitschrijven.

Volg ons op